HØJT SKUM ..en aften om og med ØL.

HØJT SKUM ..en aften om og med ØL.
| | | Trekanten

Begivenhedsoversigt

Velkommen til en aften om øl i alle dens former, samt konsekvenser af indtagelsen både under og efter. Ingredienserne bliver en blanding af ølsmagning, viser, og sketch, hvor øllet har hovedrollen, bygget op om ølsmagning med Jørgen Rydinger, der har 20 år på Carlsberg om omkring 300 ølsmagninger på samvittigheden.
Han vil traktere med syv forskellige øl, kun afbrudt af Michael Mansdotter, Frederik Alken og Jesper Lundegaard, der hver især vil fremføre viser og små sketch, af overvejende lødig karakter. Her tilskyndes publikum til at synge med.
Aftenen vil være inklusive en lækker tapas med både øf, muh, sødt og surt på tallerkenen, serveret under familiære vilkår af Trekantens café. Skål!

Pris alt inkl. 275,-
_________________________________________________________________________________________________________________________________

Kulinarisk ordforklaring:
Muuuh i tomat = italiensk kødbolle i tomat toppet med gremolata som er ( persille citron parmesan) på bund af bulgur.  
Øf og sylt = kamsteg med hjemmesyltet rødløg
Til vands = røget laks  hytteost frisk kørvel
Dip og grønt= blomkålshumus i stedet for kikærter bruges grillet blomkål – haydari lavet af grillet peberfrugt, feta lidt chili og grønt.
Ost og knas =  gammelknas ost fra Arla Unika med ristede nødder/kerner vendt i kokos karamel, som er sukker og kokosmælk.
Sød rabarber = hjemmebagt rabarberkage med øko yoghurt og mynte.
Dertil hjemmebagt surdejsbrød – knækbrød  og smør  

Om

For at melde dig til begivenheden, så følg dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/sg863lsp7i →

 

Hvor og hvornår

  • Fra: 18. juni 2021 18:00
  • Til: 18. juni 2021 20:00
  • Sted:

    , , Trekanten.