Klarsynsaften med Erlinng Chriistensen

Klarsynsaften med Erlinng Chriistensen
| | | Trekanten

Begivenhedsoversigt

Denne aften vil Int. Clairvoyant medie Erlinng Chriistensen tage kontakt til den åndelige verden.

Aftenen vil bestå er to elementer – Clairvoyante beskeder til publikum og kontakt til afdøde i den åndelige verden.  Erlinng kan vise – ikke bevise, hvordan samarbejdet fungerer. Han vil vejlede publikum, hvordan oplevelse bliver mest optimal. Aftenen vil forløbe i en afslappet, humoristisk, seriøs stemning. Etikken vil være i højsædet under i kontakten til den åndelige verden. 

Til daglig er Erlinng Chriistensen leder af Centret for Spiritualitet, hvor han bl.a. udbyder clairvoyance med eller uden kontakt til afdøde, trancehealing og regressionsmoduler, samt underviser på forskellige uddannelses- og kursusmoduler, hvor man kan træne sine psykiske evner.

Gennem adskillige år har han virket som medie og clairvoyant ved klarsynsdemonstrationer, som er det, du kan forvente denne aften.
Han har også holdt workshops med mediumship, individuelle settings og uddannelsesmoduler i både Danmark og England.

Derudover har han deltaget i flere tv-programmer, herunder ‘Når ånderne taler‘ og ‘Mystikkens Verden‘, samt arbejdet som medie i Danielskirken (spiritistkirke) i København.

Du har mulighed for at spise inden foredraget og købe kage, kaffe og kolde drikke i pausen– følg med og se hvad der er på menuen på Trekantens hjemmeside www.Trekanten.info og facebook.com/Trekantenkulturhus

Der er pause kl. ca. 20.15.

Prisen er 210,- og du kan købe billetter gennem Billetto.dk HER

Om

For at melde dig til begivenheden, så følg dette link: http://på vej.. →

 

Hvor og hvornår

  • Fra: 31. marts 2022 19:00
  • Til: 31. marts 2022 21:30
  • Sted: Trekanten, Salen

    , , Trekanten.