Koncert med Me and Maria

Koncert med Me and Maria
| | Sind Skolernes kulturklub | Trekanten

Begivenhedsoversigt

Sind Skolernes kulturklub

TORSDAG 3. MARTS
KONCERT MED ”ME AND MARIA”
Kl. 19-20:45, Trekanten
Arr. Sind
Gratis entré . MEN HUSK TILMELDING PÅ PLACE2BOOK.COM HER

Det er to engagerede musikere, der lægger vejen forbi Trekanten, og nogle kender måske allerede duoen fra “Go’Morgen Danmark” eller fra “Lys på den lukkede” på DR1. Her har de har fortalt om deres succes med at spille koncerter i psykiatrien, og deres brændende ønske om mere skønhed og kreativitet for indlagte. 
Johannes Pehrson og Maria Anna Rosenberg har siden 2016 spillet deres smukke, melankolske danske sange over hele landet og udgivet tre albums.
 
I 2018 besluttede de at udvide med koncerter i psykiatrien for indlagte. De ville gerne spille musik til mennesket bag sygdommen.  Idéen opstod, fordi sangerinden, Maria, selv har været pårørende og mistede sin mor til selvmord i 2011: “Selv da min mor blev meget syg, var der altid sprækker ind til den, hun egentlig var. Sprækker ind til alt det lyse, stærke og smukke; ind til mennesket bag sygdommen. Jeg så dem tit, når vi hørte musik eller var kreative sammen. Men de mange forskellige afdelinger, hvor jeg besøgte hende, oplevede jeg ikke skønhed, lys eller kreativitet omkring hende. Jeg ville ønske, der havde været flere muligheder for at opleve de sprækker, da min mor var syg.“

Landsforeningen SIND har arrangeret aftenen og sat fokus på trygge koncerter efter nedlukningen, så alle kan vænne sig til at komme ud igen, og få en nærværende oplevelse. Den lokale afdeling ser meget frem til at give en nærværende oplevelse til publikum.
Alle er velkomne!

Dørene åbnes en halv time før.
Der kan købes forfriskninger i baren før og efter koncerten samt i pausen.

Om Sind Skolernes kulturklub

For at melde dig til begivenheden, så følg dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/5mi54g7ae3 →

 

Hvor og hvornår

  • Fra: 3. marts 2022 19:00
  • Til: 3. marts 2022 21:00
  • Sted: Trekanten, Salen

    , , Trekanten.