Koncert med SUSSI og LEO

Koncert med SUSSI og LEO
| | Sind Skolernes kulturklub | Trekanten

Begivenhedsoversigt

Sind Skolernes kulturklub

Kom og mød Sussi & Leo som de sidste 13 år har turneret med deres fantastiske musikalske show. Mangt og meget er de blevet kaldt, – men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra ”Smoke on the Water” og til ”Sikke en fest”, hvor salen koger af syng-med og højt humør.

I aften vil de indlede med at fortælle om dem selv og deres liv og der bliver rigelig mulighed for spørgsmål og debat.
Der er nok at tage fat på fra deres spæde start for 50 år siden og frem til i dag. Der bliver selvfølgelig også plads til en masse musik på denne aften.

Sussi & Leo blev fuldtidsmusikere da de var 18 år gamle. Da Sussi & Leo var blot 21 år gamle begyndte de på Brøndums Hotel i Skagen. Sussi & Leo blev gift som 26 årige på Sussi’s fødselsdag og 2 år efter begyndte de at optræde på Skansen. Året efter blev den første langtidskontrakt underskrevet og det hele udviklede sig til en af de største attraktioner overhovedet. I 2003 stoppede de på Skansen efter 23 år på samme scene for at starte deres eget sted i Frederikshavn – RITZ. I 2014 fik de følgeskab af trommeslageren Thomas Ehrenreich, og sidenhen har de 3 videreudviklet og forfinet deres unikke stil og underholdt et forrygende antal mennesker lige siden.

Både Sussi og Leo er midt i 60’erne, men alderen er kun et tal og Trio Sussi & Leo har stadig fuld fart på.

Pris: 200,- (Ekskl. gebyr) Billetsalg på Place2book.com her

Om Sind Skolernes kulturklub

For at melde dig til begivenheden, så følg dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/a8f8pztcdo →

 

Hvor og hvornår

  • Fra: 5. november 2021 19:30
  • Til: 5. november 2021 21:30
  • Sted: Trekanten, bibliotek & kulturhus

    , , Trekanten.