Mike Tramp – koncert og debat

Mike Tramp – koncert og debat
| | Sind Skolernes kulturklub | Trekanten

Begivenhedsoversigt

Sind Skolernes kulturklub

Kom til en helt speciel intimaften med Mike Tramp, hvor han underholder med sange og historier fra sin fantastiske rejse i rockens verden.

Her kommer du helt tæt på manden der har indspillet mere end 30 albums og været på landevejen i mere end 40 år. Han har været frontmand i verdensnavne som White Lion og Freak of Nature og han delt scene med alle de store rockbands som AC/DC, Aerosmith, Kiss og Ozzy Osbourne for bare at nævne nogle.

Nu med 13 solo albums bag sig i eget navn og senest det meget anmelderroste & nominerede album “ Second Time Around” der kom på gaden i 2020.

Der er kun én Mike Tramp, og han er Danmarks ægte rock ’n’ roller. Mød ham her som solist med en akustisk guitar om halsen og storytelling, som kun få kan matche. Mike Tramp kører aldrig på autopilot, når han indtager scenen. Tværtimod er han drevet af spillelyst og livsglæde, som man kan mærke helt ud på parkeringspladsen. Kendt som nomaden som ingen kan standse eller som han selv siger; ”It’s Not A Fashion – It’s A Way Of Life”

Kom helt tæt på manden, følelserne & de små finurlige historier i dette helt særlige intimshow.

Pris: 170,- plus gebyr. Billetsalg på Place2book.com HER

Om Sind Skolernes kulturklub

For at melde dig til begivenheden, så følg dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/enn6zkv8nv →

 

Hvor og hvornår

  • Fra: 28. oktober 2021 19:30
  • Til: 28. oktober 2021 21:30
  • Sted: Trekanten, bibliotek & kulturhus

    , , Trekanten.