Multi Aalborg – Immigrantfortællinger på tværs

Multi Aalborg – Immigrantfortællinger på tværs
| | Folkeuniversitetet Aalborg | Trekanten

Begivenhedsoversigt

Folkeuniversitetet Aalborg

Se byen på ny måde. Formålet med projektet MultiAalborg er at nuancere det, at være Aalborgenser ved at inddrage immigranters og flygtninges livshistorier i den samlede fortælling om Aalborgs historie. I projektet er indsamlet livshistorier med personer fra de ti største immigrant- og flygtningegrupper i Aalborg Kommune, som er følgende: Polen, Somalia, Rumænien, Irak, Iran, Syrien, Libanon, Bosnien-Hercegovina, Tyrkiet og Vietnam.

Foredraget vil sætte immigrationen til Aalborg ind i en historisk ramme, der vil danne udgangspunkt for de enkelte fortællinger om at være immigrant i Aalborg i dag og trække konklusioner på tværs af grupperne især om tilhørsforhold og fællesskaber.

Om MultiAalborg: Projektet er forankret på Aalborg Stadsarkiv i samarbejde med Institut for Sociologi og Socialt Arbejde, Aalborg Universitet. Projektet er finansieret af Aalborg Kommune.

Program:
Onsdag. 6/10/21 kl. 19.15 – 21.00
Bente Jensen, ph.d., arkivar, Aalborg Stadsarkiv og Ann-Dorte Christensen, professor, Aalborg Universitet og Betül Ozkaya, cand.scient.soc. og videnskabelig medarbejder, Aalborg Universitet, Aalborg universitet

Pris: 195,- Tilmelding på Folkeuniversitetets hjemmeside HER

Om Folkeuniversitetet Aalborg

 

Hvor og hvornår

  • Fra: 6. oktober 2021 19:15
  • Til: 6. oktober 2021 21:00
  • Sted:

    , , Trekanten.