TRINE GADEBJERG – One Woman Show

TRINE GADEBJERG – One Woman Show
| | Sind Skolernes kulturklub | Trekanten

Begivenhedsoversigt

Sind Skolernes kulturklub

Det er ikke for ingenting, at Trine Gadeberg oftest bliver nævnt som Danmarks mest alsidige kvindelige entertainer: Om det er medvirken i populære musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller, som den ene fjerdedel i City Singler, som Kviknissen Pyt i DR´s Nissebanden julekalender, som kvindelig gæst med Linie 3 eller som et kæmpe viralt hit med figuren Pelle- Trine mestrer det hele!

Når Trine Gadeberg med pianisten Ebbe Ravn gæster Trekanten, bibliotek & kulturhus den 4. november venter der publikum en musikalsk aften tilsat masser af grin. Trine Gadeberg vil bevæge sig i et vælg af genrer: Musical, pop/rock, revy, dansktop, country, etc., så på én og samme aften kan publikum høre Dolly Parton og ABBA sange, Giro 413 hits over musical-toner fra bl.a. Grease til stemningsfulde Halleluja af Leonard Cohen og Time To Say Goodbye. Naturligvis bliver der også smagsprøver fra Trine Gadebergs revy-optrædener, hvor den populære 5½ årige Pelle kigger forbi og giver sit syn på, hvad der rører sig i verden og i det samfund, der optager Pelle lige nu og her.

Alt i alt venter der publikum en aften, hvor man bliver vidne til Trine Gadebergs enorme alsidighed. Programmet er ikke mere fastlagt end Trine Gadeberg, som den erfarne underholder hun er, undervejs kan improvisere og gribe en situation i salen og få noget sjov eller en sang ud af det.

Pris 200,- (ekskl. gebyr) Billetsalg på Place2book.com

Om Sind Skolernes kulturklub

For at melde dig til begivenheden, så følg dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ow8dd2ipzz →

 

Hvor og hvornår

  • Fra: 4. november 2021 19:30
  • Til: 4. november 2021 21:30
  • Sted:

    , , Trekanten.