Udtrapning af Psykofarmaka

Udtrapning af Psykofarmaka
| | Sind Skolernes kulturklub | Trekanten

Begivenhedsoversigt

Sind Skolernes kulturklub

Debatarrangement med psykolog og forsker Anders Sørensen

Mere end en halv million danskere får antipsykotisk eller antidepressiv medicin. Men et britisk studie viser, at halvdelen af de mennesker, der forsøger at komme ud af depressionsmedicin har svært ved at stoppe igen, fordi de får alvorlige gener i form af angst eller hallucinationer.

I Danmark er der intet samlet overblik over, hvor lang tid disse lægemidler bliver brugt. Men patienter fortæller om, at de har brugt dem i årtier. Samtidig viser et skøn fra Sundhedsdatastyrelsen, at omkring 100.000 danskere bruger depressionsmedicin i mere end tre år.

Dette er velkendt for psykolog og forsker  Anders Sørensen, der til dagligt arbejder med udtrapning på det Nordiske Cochrane Center på Rigshospitalet.

I sit oplæg til debat fortæller han om sin forskning om udtrapning af psykofarmaka og arbejdet med at hjælpe langtidspatienter ud af psykofarmaka, med alt hvad det indebærer af abstinenser, angst, krise over tabte år og ikke mindste oprigtig behandling af den psykiske lidelse.

Der er plads til at du kan stille spørgsmål, og du vil kunne forvente at få et svar. Det er netop, hvad Anders Sørensen kommer og hjælper os med – at få konkret viden og finde svar.

Pris: 150,- (plus gebyr) Billetsalg på Place2book.com HER

Om Sind Skolernes kulturklub

For at melde dig til begivenheden, så følg dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/8i67sy0lvf →

 

Hvor og hvornår

  • Fra: 14. oktober 2021 19:30
  • Til: 14. oktober 2021 21:00
  • Sted: Trekanten, bibliotek & kulturhus

    , , Trekanten.