KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bag om Badehotellet med Jens Jacob Tychsen

september 28 kl 18:00 - 21:30

Så er vi tilbage igen! Torsdag d. 28. september forvandles Trekanten til et Badehotel ud mod Vesterhavet i 1930’erne. Vi dækker bord på gammeldags maner med blomster og strøget dug. Vi vil invitere dig indenfor til en forrygende aften, hvor du kan opleve mad, som du kender det fra serien og Jens Jacob Tychsen i foredraget: ”Bag Om Badehotellet”.

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.

Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live. På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Til slut er der mulighed for spørgsmål, samt at deltage i “Den Store Badehotels Quiz”.

Foredraget starter kl. 19.00 og foregår i salen. Vil du have et lækkert måltid før at du tager til arrangementet og få den fulde badehoteloplevelse? Så kom med når vi dækker og pynter op til badehotel i vores cafe. Vi spiser kl. 18.00 og du kan køb mad med i din billet og vælg mellem enten:
– Schnitzel toppet med (winerdreng) citronskive, høvlet peberrod og benfri sild hertil stegte kartofler, ærter og smørsauce.
– Stegt selleribøf vendt i rasp og krydderurter toppet med citronskive og høvlet peberrod hertil stegte kartofler, ærter og smørsauce.
Samt dessert, som i dagens anledning er Rødgrød med fløde.

Prisen:
Standart ophold, foredrag med start kl. 19.00 – 250 DKK
Luksus ophold, foredrag inklusiv aftensmad på Badehotel Trekanten kl. 18.00 – 299 DKK

OBS: Husk at købe mad med fra starten. Kan ikke tilkøbes.

Link til: Billetsalg

Detaljer

Dato:
september 28
Tidspunkt:
18:00 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Trekanten