KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Country Jamboree med TWANG FACTOR

april 11 kl 18:00 - 20:00

Tirsdag d 11 april. Kommer Twang Factor og besøger os, på Trekanten
Arrangementet starter, med spisning KL 18.00 og musikken starter KL 19.00. Menuen denne aften bliver, Forloren hare, med tilbehør. Prisen for musik er 160 kr. Betales med kontanter, ved indgangen. Mad koster 65 kr. (for 25 kr. ekstra, for man en stor portion) Dette betales i cafeen. Med kort, mobilepay eller kontanter. Bestilling af mad og musik, skal ske til Tom. På Messenger, opslaget her, mail Tom@hilleo eller tlf. 60857927. Bestilling af mad, skal ske SENEST d 7 april.

TWANG FACTOR
Uden tvivl Danmarks bedste countryband! Her har vi fire gutter fra den nordlige del af Danmark, der spiller country musik, som var de født og opvokset i Nashville, Tennessee. Sanger og guitarist – John Olsen – er en dansk krydsning af så fornemme folk som Vince Gill og Brad Paisley – en ægte guitarhelt og samtidig en verdensklasse sanger. Pianist – Johannes Aaen Jensen – er én af de aller bedste pianister i landet og mestrer det følsomme og det vilde og er samtidig en fantastisk korsanger.
Den bundsolide rytmegruppe består af Mads Dalum Poulsen på smagfuld bas og kor og Brian Karlsen som det altid stabile anker på trommer og det er en noget nær umulig opgaver at finde en mere fasttømret bund indenfor country genren uden for USA.
Alt i alt en utrolig talentmasse samlet i samme enhed, som har turneret rundt omkring i Europa – både som Twang Factor og som backing band for forskellige internationale artister.

Detaljer

Dato:
april 11
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Trekanten