KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FÆLLESSPISNING UGE 38 m. Jeppe fra Grønlandske Børn

september 20 kl 12:00 - 13:00

Trekantens Café er ikke bare et almindeligt spisested, hvor man bestiller sin mad og sætter sig i et hjørne! Nej, her byder vi med hyppige mellemrum op til fællesspisning, hvor vi – som navnet afslører – spiser sammen i fællesskab. Vi snakker med mennesker, vi ikke nødvendigvis har mødt før. Vi skaber og vedligeholder fællesskaber. På den måde bliver det at spise på Trekanten en kulturel aktivitet i sig selv.

Når vi har fællesspisning, krydrer vi desuden maden med et lille kulturelt indslag før, under eller efter at maden bliver serveret. Det kan være alt fra hyggemusik over brætspil til oplæg om et emne. Kun fantasien sætter grænsen, og hvis du har en god ide til et ’kulturelt krydderi’, må du meget gerne snakke med personalet om det.

DAGENS KULTURELLE INDSLAG: Jeppe, som arbejder hos Grønlandske Børn her på Trekanten, vil komme og fortælle om deres arbejde med at sikre bedre muligheder for grønlandske børn. Det er et arbejde som både rummer kampe med systemet og skabelsen af gode oplevelser for børnene.

DAGENS MENU:
Stegt kylling med persille hertil kartofler, skysovs, hjemmelavet agurkesalat og mormor salat.
Svampepostej med hasselnødder hertil kartofler, selleripure, hjemmelavet agurkesalat og mormor salat.

PRIS: 75 DKK

PRAKTISK INFO: Vi går i gang kl. 12. Derfor vil vi gerne bede jer være her omkring kl. 11:45, hvor I kan bestille og betale jeres mad og evt. drikkevarer, finde bestik og en god plads, så I er klar til kl. 12. Prisen varierer efter menuen. Hvis I gerne vil bestille plads på forhånd, kan det ske ved personlig henvendelse i caféen eller på tlf. 99 31 76 00 / 99 31 76 13.

Detaljer

Dato:
september 20
Tidspunkt:
12:00 - 13:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Trekanten