KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

FOREDRAG MED PER LARSEN

oktober 26 kl 19:00 - 21:00

Per Larsen

Nu kan du møde Per Larsen – den joviale chefpolitiinspektør, man ofte så i medierne, og som nu er rådgiver i kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikt. Per har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen 1988-91 af Blekingegade-sagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen 1996-97.

KØB BILLETTER PÅ PLACE2BOOK HER
Pris 100,- inkl. en forfriskning

Per Larsen har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne. Snart 40 år blev det til i politiet, og vi kender bl.a. Per Larsen fra alle kampe mod f.eks. autonome og bandemedlemmer. Han vil også løfte sløret for nogle af politiets store opgaver, herunder gennembruddet i Blekingegade-bande sagen. Per Larsen blev således sammen med Ove Dahl for Københavns Politi hvad deres gode kollega Hans Jørgen Bonnichsen blev for PET, nemlig kompetente og populære offentlighedspersoner.

Per er jovial og oprigtig når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned. Det er bestemt ikke kedelig, men der imod interessant, spændende og frem for alt et vedkommende og humoristisk foredrag.

I 2008 måtte chefpolitiinspektøren ud i en anderledes og ikke mindre hård kamp – nemlig kampen mod kræft. Han fik konstateret kræft i den ene nyre, og senere fik han så konstateret kræft i binyren. Han er begge gange blevet opereret, inden sygdommen har nået at sprede sig. Han kan således også fortælle om, hvordan han har tacklet sin kamp mod kræften og sit optimistiske syn på livet. I 2010 blev Per valgt til hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse og i 2011 blev han vicepræsident, efter fodboldspilleren Ebbe Sand.

Mulighed for spisning kl. 18 i Trekantens Cafe. Se dagens menu her og bestil på 9931 7600

Detaljer

Dato:
oktober 26
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori: