Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FORTÆLLEKONCERT MED MATHILDE FALCH

september 23 kl 19:30 - 21:30

Dkr100
Mathilde Falch

Glæd jer til en nærværende, musikalsk og akustisk aften med debat i selskab med musiker og SIND-ambassadør, Mathilde Falch.

Mathilde Falch har de sidste 10 år kørt rundt i landet og lavet sine “fortællekoncerter”, som er et mix mellem sine egne sange og sin personlige historie omkring psykiatrien og misbrug. Hun fortæller gribende om at komme over på den anden side, hvor sangskrivningen og musikken fik afgørende betydning.

Mathilde har de sidste mange år haft fokus på at være med til at give psykisk sårbare, misbruger og pårørende en stærk stemme. Mathilde ønsker at sætte ild til den skam, der ofte er forbundet med at være ramt af disse tabubelagte omstændigheder.

»Jeg var 17 år, da jeg blev indlagt på den psykiatriske. Jeg blev sat i en kørestol, måtte ikke bevæge mig og fik tvangslagt en sonde, som jeg skulle have mad igennem seks gange om dagen. Nogle gange fik jeg blodnæse af det,« fortalte hun, der på det tidspunkt hellere ville dø end spise. Men så fik hun sig en dagbog.
»De første sider er fulde af blod, fordi jeg brugte den til at gemme mig bag, når jeg skar i mig selv,« tilføjede Mathilde Falch. Men dagbogen kom også til at rumme hendes mange tanker, der siden blev til rim, som blev til sange. Sangskrivningen blev min vej tilbage til livet og til livsglæden” fortæller Mathilde Falch.”

Deltagerne kan forvente en aften med masser af nærvær, dybe tekster, styrke, ærlighed, glimt i øjet og høj kvalitet som oplæg til spørgsmål og debat. En aften der tydeligvis ikke ‘bare et job’, men også en hjertesag – en mission, som Mathilde Falch er på, og som hun lykkedes med.

Arrangeret af Lille Skole for Voksne

Der er mulighed for at tilkøbe spisning før koncerten – der er spisning i Trekantens café fra kl. 18.
Spisebilletter tilkøbes ifm. billetsalget.

Entre kr. 100 (+ gebyr, ikke refunderbart)
BILLETSALG PÅ PLACE2BOOK.COM HER

 

Detaljer

Dato:
september 23
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Dkr100
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Lille Skole for Voksne
Telefon:
98138066
E-mail:
kontor@sindskole.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Trekanten