Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

HYLDEST TIL BENNY ANDERSEN – KONCERT

oktober 6 kl 19:30 - 21:30

Dkr250
Hyldest til Benny Andersen

Nu har bassist Jens Jefsen og trommeslager Morten Lund, som begge turnerede med den originale Dissing/Andersen kvartet, samlet et nyt orkester som hylder Povls & Bennys univers, og de elskede sange og tekster.

I front Rasmus Dissing…….ja, efternavnet taler vel nærmest for sig selv. Rasmus er naturligvis vokset op med sin fars fortolkninger i ørerne, men har sideløbende udviklet sin helt egen personlige stil bl.a. i orkesteret med broderen Jonas og vennen Las. Nu er han klar til at tage fat om Bennys repertoire, og han gør det med en overbevisning, der er den rene fryd!
Ved klaveret: Henrik Gunde. Uden sammenligning Danmarks mest udadvendte, kreative- og humørfyldte pianist. Kendt og elsket i utallige sammenhænge med alt fra DR Big Band til samarbejdet med bl.a. Erik Grip. Gunde tilføjer netop den humor og skæve vinkel i Bennys sange, som passer så fortrinligt til melodierne. Og altså den “originale” rytmegruppe: Jens Jefsen og Morten Lund. Jens har været trofast makker på landevejene med Povl Dissing/Benny Andersen siden start 80 ́erne, og medvirker på tidløse albums som “Hymner & Ukrudt”, “Oven visse vande”, “Skynd dig langsomt” mfl. Morten Lund overtog trommepladsen i 2000, og var fast medlem frem til Bennys død i 2018. Sammen har de med tiden udviklet en helt unik akkompagnementsstil – nærmest som en slags meddigtende rytmegruppe.

Forvent genkendelsens glæde, men forvent også helt nye eventyr og fortolkninger i det elskede repertoire. Men frem for alt forvent en kærlig musikalsk hilsen – en herlig aften med levende samspil, masser af smil (måske en lille tåre) og latter, præcis som Benny elskede det.

Med: Rasmus Dissing – Vokal Jens Jefsen – Bas Henrik Gunde – Piano Morten Lund – Trommer

Torsdag den 6. oktober kl. 19.30

Koncertbillet kr. 250,- (plus gebyr, ikke refunderbart)
Billetter købes på Place2book.com HER

Detaljer

Dato:
oktober 6
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Dkr250

Arrangør

Lille Skole for Voksne
Telefon:
98138066
E-mail:
kontor@sindskole.dk
Se Arrangør hjemmeside