KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

I selskab med ånderne og CHRISTIAN VIBORG

oktober 2 kl 19:00 - 21:00

Kristian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyns demonstrationer. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe tydelige præcise beskrivelser og beskeder til publikum fra ”afdøde” familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden. En aften i trygge og kærlige rammer med fokus på nærvær og kærlighed.

SE MERE OG MELD DIG TIL HER

I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Der er også mulighed for at stille spørgsmål om egne oplevelser eller hvordan et medium arbejder. Christian forstår, at formidle med højt humør og stor energi, empati og stor præcision, en aften med livsenergi, healing, glæde, kærlighed, alvor og humor. En aften med kærlige beskeder fra dem, vi kender som har forladt denne verden.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en naturlig evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Der kan købes drikkevarer før foredrag og i pausen og Trekantens cafe tilbyder altid aftensmad til gode priser. Menuen: Ovnbagte kartofler med skræl vendt i spidskålssalat med mild karry olie, rødløg, persille og linser fra Tranum, toppet med revet Vesterhavsost hertil stegt kylling eller grønsagsfrikadeller. Pris: 75

Vi tilbyder et let måltid kl. 18.  Bordbestilling på 99317600

Detaljer

Dato:
oktober 2
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Trekanten