KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

JULEKONCERT MED JANE OG SHANE

december 6 kl 19:30

Jane og Shane

Kom i julestemning når Jane & Shane inviterer på en hjertevarm koncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien.

BILLETSALG HER
Entré 175,- (plus et lille gebyr)

Jane & Shane hører til blandt de mest populære navne på den danske musikscene. En forrygende, velspillende og charmerende duo, der altid er garant for en god koncert, uanset hvor de spiller!

Til julekoncerterne har Jane & Shane håndplukket en række gamle og nye irske sange,
som ”Miss Fogarty’s Christmas Cake” (med historien om et tilfælde af julemads-forgiftning…), men spiller også en smuk vinter-klassiker af Vivaldi.

Fortællinger om muntre irske juletraditioner, keltiske julesange og engelske ”Christmas carols” blandes med nordiske jule-valse og de danske favoritter er naturligvis også med, når violin- virtuosen Jane møder Shanes guitar, bodrán og stemme.
Og resultatet? Et uimodståeligt ”Christmas- blend”!

Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar, irsk tromme og vokal) har deres musikalske afsæt i den irske/britiske folkemusik. En musiktradition, der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil. Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med og føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl.

Du kan tilkøbe spisning – en Irsk inspireret menu – og der er kolde Guinness i baren. Vi opdaterer med præcise oplysninger så snart vi kan.

Detaljer

Dato:
december 6
Tidspunkt:
19:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Trekanten