KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom og hør om Åben Dialog-samtale

maj 3 kl 18:45 - 22:30

Kom og hør om Åben Dialog!! Åben dialog er en tilgang, der har til hensigt at inddrage brugerens netværk (de pårørende) i forbindelse med psykisk sygdom. Det centrale i Åben dialog er mødet mellem den psykisk syge person og dennes private og professionelle netværk. Deltagerne mødes i en ligeværdig dialog. Behandlingen skaber bedring hos helt op til 80% af førstegangspsykotiske borgere. Efter oplægget vil vi gerne invitere til en dialog om ”Åben Dialog” og håber at vi kan komme i dialog med “publikum”. Foredragsholderne er ansat i Psykiatriens Hus i Aarhus, hvor begge i praksis arbejder med Åben Dialog.

Arrangementet er for alle fagpersoner og for mennesker der måtte have interesse for eller tilknytning til psykiatri. Oplægsholderne: Malene Woge Bæk Davidsen og Peter Schulz. Begge er ansat i Psykiatriens Hus i Århus.

Tilmelding:
Senest 26. april til Svend Pedersen
Tlf.: 2960 7455
mail: svendp89@gmail.com.
Oplys tlf. nummer ved tilmelding.
Gratis adgang for alle.

Du har desuden mulighed for at deltage i fællesspisning kl. 18! Maden koster kr. 65,- Vi vil gerne, at du kommer i god tid og senest kl. 17.45. Du er velkommen til at bestille på forhånd på tlf. nr. 99 31 76 00, men du er også velkommen til blot at dukke op.

Arrangeret af Sindspårørende Aalborg.

Detaljer

Dato:
maj 3
Tidspunkt:
18:45 - 22:30

Sted

Trekanten