KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

KONCERT MED GASOLINE – Gasolins smukke lillesøster

november 10 kl 19:00 - 21:00

Gasoline

I 2023 er det 50 år siden, at danskernes yndlingsplade “Værsgo” blev udgivet. Det kan ikke gå ubemærket hen, og Gasoline er nu klar til at hylde jubilæet for Danmarks bedste plade med en række albumkoncerter.

BILLETSALG HER
Pris 195,- (+ et lille gebyr, som ikke kan refunderes)

Kim Larsens udødelige sange fra hans første soloplade Værsgo’ væltede ikke kun landet, da den udkom i 1973. I sommeren 2021 blev den kåret til bedste danske plade til dato i en stor afstemning, hvor danskerne udråbte værket som vinder.

Gasoline har haft udvalgte sange fra Værsgo’ pladen på repertoiret, men nu tager de den hele vejen og fortolker som de første herhjemme samtlige numre og sætter strøm til i en samlet koncertoplevelse.

Oplev sangene på ny og bliv både overrasket og berørt af Gasolines versioner. Nogle sange ligger tæt op ad originalerne, mens andre er kommet ind i Gasolines helt eget lydunivers, hvor både fuld skrue, fede korharmonier og delikate arrangementer har plads.

Energien og den gode stemning er i højsædet, som vi kender Gasoline fra deres utallige koncerter rundt om i landet. Der er lagt op til en albumkoncert, hvor vi sammen hylder de fantastiske udødelige sange i selskab med Gasoline.

Værsgo’ Gasoline

Gasoline blev dannet i 2005
Line Münster-Swendsen – vokal
Birgitte Bjørn – leadguitar & kor
Annette Bork – bas & kor
Lisbeth Rysgaard – div. guitarer & kor
Ditte Brodde – trommer & kor

Du vil kunne tilkøbe en dejlig flæskestegsburger / vegetar / med hjemmelavet sylt, salat, ovnkartofler og aioli til kun 95,- og der er altid kolde øl i baren.

Detaljer

Dato:
november 10
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Trekanten