KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Lev et godt og sundt liv med Det Dobbelte KRAM

april 13 kl 17:00 - 21:00

PRIS: 295,-
LINK: Folkeuniversitet

Nedsat mental sundhed, livstilsrelaterede sygdomme og kroniske sygdomme samvirker negativt med hinanden og er blandt de største udfordringer på sundhedsområdet i dag.

Hvordan kan man holde alvorlig stress og den første sygdom fra døren og genopbygge sin mentale sundhed og trivsel – også når livet byder på modstand og sygdom?

Med afsæt i den nyeste sundhedsforskning stiller Peter Thybo, en af landets førende eksperter inden for mental sundhed og sundhedspædagogik, skarpt på sundhed og trivsel i hverdagslivet – især med fokus på de beskyttende faktorer: Dét der virker, og dét vi gerne vil have mere af.

Denne aften bliver du klogere på, hvordan vores fysiske helbred og mentale sundhed spiller sammen, samt hvad du skal være særligt opmærksom på i forhold til din egen sundhed og dit ‘psykiske immunsystem’. Du præsenteres bl.a. for sundheds- og trivselsmodellen Det Dobbelte KRAM.

Her suppleres de traditionelle KRAM-faktorer (Kost, Rygning, Alkohol og Motion) med et mentalt sundheds-KRAM – Kompetencer, Relationer, Accept og Mestring – som har betydning for vores psykiske modstandskraft. Modellen anvendes i dag bredt i Danmark og er præsenteret i 10 lande.

Forelæsningerne bygger på Peter Thybos anmelderroste bog ‘Det Dobbelte KRAM’ (Hans Reitzels Forlag) som bl.a. Socialstyrelsen og Sundhedsstyrelsen refererer til, sidst i den nye 10 årsplan for bedre mental sundhed i Danmark.

Arrangeret af Folkeuniversitet

Program: Torsdag. 13/4/23 kl. 17.00 – 21.00
Peter Thybo, Master i læreprocesser, fysioterapeut, PD.

Detaljer

Dato:
april 13
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Trekanten