KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

VINTERFERIE på TREKANTEN – med mad

februar 20 kl 14:00 - februar 23 kl 18:00

I vinterferien på Trekanten kommer det mest til at handle om mad. Vi sætter fokus på mad fra forskellige kulturer, som vi vil lave og spise sammen. Fra mandag til torsdag vil der dagligt blive arrangeret en madklub med skiftende temaer mellem kl. 14-18. 

  • Mandag d. 20/02 – Mellemøstlig mad
  • Tirsdag d. 21/02 – Italiensk mad
  • Onsdag d. 22/02 – Afrikansk mad
  • Torsdag d. 23/02 – Dansk mad (uden svinekød)

For at deltage i madklubben skal du tilmelde sig via. følgende link, hvor du melder dig til en dag ad gangen: Billetsalg

Prisen for at være med i madklubben er 25 kr pr. person pr. dag og man skal hjælpe til med at lave maden for at kunne deltage. For det får I dagens ret og en dessert. Der er i alt 15 pladser til hver af dagene og dermed gælder først til mølle princippet. Så skynd dig at tilmelde jer hvis du vil være sikkert på at få en plads.

Mens maden forberedes, dejen hæver eller kagen bages vil der være mulighed for at udfolde sig i vores krea-hjørne eller spille et brætspil med hinanden. I krea-hjørnet vil temaet være dekoration og borddækning – så kom og skab jeres egen restaurant. Madklubberne foregår i køkkenet i orangeriet og der vil være grønsager/salat til folk der ikke spiser kød.

I BIBLIOETEKET  laves der fine snemænd af klemmer. Det foregår i bibliotekets betjente åbningstid i uge 7 og 8. Så længe lager haves. Gratis, ingen tilmelding.

Torsdag 23. februar er der ICE FOR KIDS
Fra kl. 12 – 15 kan du lave din egen isskulptur. Alle børn får en isblok, et sted at arbejde, og værktøj til at bearbejde isen med. De får hjælp og vejledning undervejs i hvordan de gør. Der er plads til børn i forskellige aldre, Børn fra 7 til 10 år kan deltage, når de er i sammen med en voksne. Der er ingen øvre aldersgrænse. Er man under 7 år er der et lavt bord og særligt ufarligt værktøj. Her kan de stå og banke på isen sammen med en voksen.

Desuden vil 9220 DE FRIVILLIGE også lave aktiviteter for børn onsdag og fredag: Find mere info på 9220 de frivilliges facebook gruppe: 9220 De Frivillige Gruppe

Detaljer

Start:
februar 20 kl 14:00
Slut:
februar 23 kl 18:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Trekanten