KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

METTE GRITH STAGE – FORSVARSADVOKATEN

september 21 kl 19:00

Mette Grith Stage

Mød den kendte for­svar­sad­vo­kat Mette Grith Stage, som på foredraget tager publikum helt tæt på de mange straffesager og klienter, hun har haft igennem årene.

TILMELDING HOS AOF HER
Pris 175,- pr person.

Som for­svar­sad­vo­kat har man både sin daglige gang i landets arrester og fængsler, man kommer tæt på samfundets skyggesider og færdes hjemmevant i de danske retssale. Mette Grith Stage har været forsvarer i nogle Dan­marks­hi­sto­ri­ens mest spektakulære straffesager, så som: Kundbypigen, sagen om morfaren, der skød en advokat, terrorangrebet på Krudttønden og grup­pe­voldtæg­ten fra Fredericia Banegård, og helt aktuelt Mia sagen.

Kom tæt på den karismatiske Mette Grith Stage, som aldrig holder fri og altid er klar til at give sine klienter det bedste forsvar.

Om Mette Grith Stage:
Advokat Mette Grith Stage har gennem mange år udelukkende beskæftiget sig med straffesager. Stage indledte sin karriere i Ju­stits­mi­ni­ste­ri­et, hvorefter hun blev anklager i politiet og hos statsadvokaten, og i 2006 skiftede hun side og blev for­svar­sad­vo­kat. I dag er hun en meget efterspurgt forsvarsadvokat med møderet for Højesteret, og hun har været forsvarer i en lang række spektakulære straffesager. Hun har eget advokatfirma med afdeling flere steder i landet.

Arrangeret i samarbejde med AOF Nordjylland

Vi kan tilbyde et let måltid kl. 18. Bordbestilling på 99317600

Detaljer

Dato:
september 21
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Trekanten