KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

PODCASTKURSUS med CHARLOTTE OSTERTAG

april 20 kl 09:00 - 15:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on april 20, 2023 at 09:00

Charlotte Ostertags

Podcast-workshop
– Kom i gang med din egen podcast – modul 2
Åbent for tilmelding. 

 

Workshoppen er for dig, der gerne vil lære, at lave podcast selv. Vi går konkret til værks med øvelser i både optagelse og redigering, og du kommer til at producere så god lyd, at dine lyttere bliver hængende.

Tid: Torsdag den 20. april kl. 9-14. Deadline for tilmelding 13.april.
Sted: Kulturhuset Trekanten i Aalborg Ø
Praktisk info: Du skal medbringe din egen PC/Mac eller notesblok. Alt øvrigt udstyr findes på Trekanten.
Mad og drikke: Der er kaffe/the/vand ad libitum og en forfriskning undervejs med i prisen. Frokost kan købes i kulturhusets café.
Pris: kr. 1125 inkl. moms – Bemærk: Du får 325,- kroner i rabat, hvis du tilmelder dig både modul 1 og 2, – i alt 2550,-  Tilmelding er bindende. TILMELDING HER

Podcast er et fremadstormende medie, som mere end hver tredje dansker bruger i deres hverdag. Og stigningen af lyttere fortsætter år efter år.
Men det er ikke Mørkeland og Mads og A-holdet det hele. Mange har nemlig fået øjnene op for podcast som en måde at dele sine viden og sine kompetencer på og dermed blive relevant for lytterne på et mere fagligt grundlag.
Og det gør podcast til noget, som alle med noget på hjerte kan udgive. Men. Lyden skal være i orden – ellers falder lytterne ret hurtigt fra og så er det skønne spildte kræfter. Heldigvis kræver det hverken professionelle lydstudier eller hundedyrt udstyr for at optage god lyd.

Samtidig kigger vi på hvilket teknisk set-up, der skal til for at lave den type podcast, du gerne vil lave. Er det, monologer eller samtaler mellem to eller flere? Er det interview ’i marken’ eller reportager?

Indhold:

Oplæg om podcast og mediets muligheder
Introduktion til optagere + øvelse
Introduktion til redigeringsprogram + øvelse
Opsamling – hvad nu? Om næste skridt for at komme i luften

Modulet er efterfølgeren til modul 1, hvor du arbejder med selve opbygningen af din podcast med fokus på indhold, form og målgruppe blandt andet.

Der er plads til max. 8 deltagere på holdet.

Underviser på workshoppen er Charlotte Ostertag, som har mere end 20 års erfaring med lydmediet som journalist hos DR i Aalborg. I dag driver Charlotte virksomheden Ostertag – Podcast & Kommunikation, hvor hun udover at undervise i at lave podcast også producerer podcast til virksomheder, kommuner og organisationer. Detaljer

Dato:
april 20
Tidspunkt:
09:00 - 15:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Trekanten