KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

PRÆSTATIONSKULTUR – børn og unge

september 21 kl 18:30 - 20:00

Søren Christian Krogh

SIND Aalborg og SIND’s Pårørende inviterer til foredrag med Søren Christian Krogh, ph.d. i sociologi og postdoc ved Aalborg Universitet.

Sørens forskning har særligt fokus på præstationer, køn og sociale medier, og med afsæt i sin forskning og seneste bog ”Præstationskultur” (2021), vil Søren udfolde den præstationskultur, som mange børn og unge oplever at skulle navigere i, samt hvordan dette påvirker deres trivsel og mentale sundhed.
Præstationer er en del af livet. Ikke mindst for børn og unge. De præsterer i fritiden, blandt vennerne og på de sociale medier. Og særligt i skolen. Det kan føre til mistrivsel og et alt for stort pres. Heldigvis kan skolens faglige og sociale fællesskaber være med til at modvirke skyggesiderne af det moderne samfunds præstationskultur.

BILLETTER/TILMELDING

Alle er velkomne, og hvis du ikke er medlem af SIND, bedes du betale 50 kr. ved indgangen, som støtte til foreningens arrangementer (gerne på MobilePay).

Læs mere om Tilmelding på dette link
Tilmeldingsfrist senest søndag d. 17. november

SALG AF MAD

Der er mulighed for at spise kl. 18.00 inden arrangementet. Det gør du ved at bestille dagens ret i cafeen på Trekanten på tlf. 99317600 eller 99317613 (bestil gerne i god tid inden arrangementet).

Detaljer

Dato:
september 21
Tidspunkt:
18:30 - 20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Trekanten