Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDTRAPNING AF PSYKOFARMAKA

september 15 kl 19:00 - 21:00

Anders Sørensen

Foredrag med psykolog og forsker Anders Sørensen

Anders Sørensen forsker i udtrapning af psykofarmaka og har egen psykologpraksis i Aarhus og København, hvor han primært hjælper mennesker ud af psykofarmaka og laver psykoterapi depression, angst, PTSD, psykoser, skizofreni og eksistentielle kriser.
For hvordan trapper man sikkert og effektivt ud af medicinen, så man minimerer – eller helt undgår – de abstinenssymptomer, som al psykofarmaka kan give? Og hvordan håndterer man tankmylderet, traumerne, angsten og de svære følelser uden medicin, men via sin egen psykes styrke? Nogen oplever krise over de ”tabte” år pga. fejlmedicinering og fejldiagnosticering, og nogen skal i gang med oprigtig behandling af den lidelse, medicinen kun symptombehandlede. Bliv klogere på en fundamentalt anderledes, og væsentligt mere positiv og opløftende tilgang til psykisk lidelse end den traditionelle, biologiske, diagnostiske, medicinske psykiatri. For hvad er psykisk lidelse egentlig, nu det ikke er kemiske ubalancer og andre af psykiatriens mange myter?

Foredraget er gratisfor medlemmer as SIND – du skal bare huske at melde dig til på svendp89@gmail.com eller på 2960 7455
For ikke – medlemmer koster foredraget 50,- tilmelding samme sted.

Husk at du har mulighed for at spise aftensmad i Trekantens Café kl. 18.

Detaljer

Dato:
september 15
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Arrangør

Lille Skole for Voksne
Telefon:
98138066
E-mail:
kontor@sindskole.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Trekanten