Bibliotek

BIBLIOTEK

Besøg biblioteket i hele Trekantens åbningstid: MANDAG – TORSDAG: 10:00 – 22:00, FREDAG: 10:00 – 15:00, LØRDAG: 10:00 – 13:00

Mød en bibliotekar

Du kan få hjælp af en bibliotekar i tidsrummene nævnt herunder, bortset fra onsdag. Onsdag er der ingen bibliotekar til stede, men biblioteket er åbent for selvbetjening.

Mandag 
kl. 13 – 18

Tirsdag
kl. 10 – 15

Onsdag
Selvbetjening

Torsdag
kl. 13 – 18

Fredag 
 kl. 10 – 15

Lørdag
kl. 10 – 13

For at låne

Du bruger dit sundhedskort eller lånerkort, når du skal låne materialer, men du kan også låne, hvis du kan dit cpr-nummer og din pin-kode udenad. 

Husk at du skal være oprettet som låner hos Aalborgbibliotekerne, for at låne materialer med hjem. Du kan oprette dig med nem-id på Aalborgbibliotekernes hjemmeside eller hos personalet i den bemandede åbningstid ovenfor. 

Betaling af bøder og gebyrer

Betaling af bøder og gebyrer skal ske på Aalborgbibliotekernes hjemmeside, hvor du også kan reservere materialer med mere. Kontant betaling kan kun ske på hovedbiblioteket i den betjente åbningstid. 

Print

Print skal betales med betalingskort eller mobilepay. Vi kan desværre ikke tage i mod kontant betaling. Vær opmærksom på, at betaling med mobilepay bliver pålagt et gebyr på 1 kr. Læs meget mere om print, kopier og scan.

Om biblioteket

Trekantens bibliotek er en filial af Aalborgbibliotekerne. Vi bor i en dejlig, lys bygning og har et alsidigt udbud af materialer med vægt på det nye og aktuelle indenfor skøn- og faglitteratur, musik, tidsskrifter og magasiner, dvd og spil.

Vi henvender os særligt til børnefamilier, unge / studerende og brugere af anden etnisk oprindelse end dansk. Det afspejler sig dels i indretningen samt i sammensætningen af materialer, der også tilgodeser disse målgrupper. Aalborg Øst’s befolkningssammensætning afspejler sig også i “verdenshjørnet”, der præsenterer bøger og musik på forskellige sprog.

Trådløst internet

På hele Trekanten stiller vi trådløst internet til rådighed for alle vores gæster. Du kan bruge en af bibliotekets pc’ere eller din medbragte pc eller tablet. 

Nettet er åbent og tilgængeligt uden logon og hedder BibNet.  

Nedenfor finder du links, hvor du kan se alt om litteratur og låne bøger i hele Danmark.