Bibliotek

BIBLIOTEK

Biblioteket er åbent med selvbetjening i hele Trekantens åbningstid.  
Biblioteket er bemandet: Mandag: 13-18, Tirsdag: 10-15, Onsdag: 10-15, Torsdag: 13-18,  Lørdag 10 – 13, Søndag lukket.
Ring til os på 9931 4300.

For at kunne låne

Du bruger dit sundhedskort eller lånerkort, når du skal låne materialer, men du kan også låne, hvis du kan dit cpr-nummer og din pin-kode udenad. 

Du skal være oprettet som låner hos Aalborgbibliotekerne for at låne materialer med hjem. Du kan oprette dig med nem-id på Aalborgbibliotekernes hjemmeside eller hos personalet i den bemandede åbningstid.  

Bøder og gebyrer

Betaling af bøder og gebyrer skal ske på Aalborgbibliotekernes hjemmeside, hvor du også kan reservere materialer med mere.  

Print

Print skal betales med betalingskort eller Mobilepay. Vi kan desværre ikke tage imod kontant betaling. Vær opmærksom på, at betaling med Mobilepay bliver pålagt et gebyr på 1 kr.Læs meget mere om print, kopier og scan. 

 

Om Biblioteket

Trekantens bibliotek er en filial af Aalborgbibliotekerne. Vi bor i en dejlig, lys bygning og har et alsidigt udbud af materialer med vægt på det nye og aktuelle indenfor skøn- og faglitteratur, musik, tidsskrifter og magasiner, dvd og spil.

Vi henvender os særligt til børnefamilier, unge/studerende og brugere af anden etnisk oprindelse end dansk.

Trådløst internet og pc

På hele Trekanten stiller vi trådløst internet til rådighed for alle vores gæster. Det hedder “Bibnet”, og det er et åbent netværk som du kan koble op på uden kode. Du kan bruge en af bibliotekets egne pc’ere eller din medbragte pc eller tablet.  

Her har du links, hvor du kan se alt om litteratur og låne bøger i hele Danmark:

Litteratursiden.dk   Bibliotek.dk   Ereolen.dk