Klarsyn – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Klarsyn – i selskab med ånderne og Christian Viborg
| | | Trekanten

Begivenhedsoversigt

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning de har til os. Åndelig kontakt er en naturlighed, og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Er der ikke udsolgt på billetto.dk, sælges der billetter i døren.

Der er begrænset antal billetter, og publikum placeres sikkert i salen med mellemrum til hinanden, og gæsterne er placeret ift. retningslinjer, der er opsat på området. Vi sørger for at skabe de bedst mulige rammer, så vi alle kan få nogle gode oplevelser i trygge rammer. Der er håndsprit til rådighed ved indgangen.

Pris: 190,- Billetsalg på billetto.dk HER

Om

 

Hvor og hvornår

  • Fra: 9. december 2021 19:00
  • Til: 9. december 2021 21:00
  • Sted: Trekanten, bibliotek & kulturhus

    , , Trekanten.