Kulturhus

OM TREKANTEN

Trekanten er et kulturhus med mange forskellige tilbud og mange forskellige funktioner. Vi er et kulturhus under Aalborg Kommune.

Hvad kan man på Trekanten?

Trekanten er et hus, hvor du kan komme og høre foredrag, se teater, og nyde lækker mad fra vores Café, drikke en kop kaffe eller fordybe dig i en bog i Biblioteket. Har du lyst til at være kreativ, kan du bruge vores Makerspace og værksted.

Har du lyst til oplevelser, så skal du følge med i vores arrangementer – enten her på hjemmesiden eller på Facebook.

Trekanten består af:  Kulturhus, Bibliotek, Café, og Makerspace , som er et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring, Mini-Makerspace og et snedkerværksted.

Flere under samme tag

Vi er flere fastboere på Trekantens adresse.

Vi skaber sammen

Vi er afhængige af gode ideer og initiativer af alle slags, og er sat i verden for at hjælpe borgerne med at virkeliggøre deres kulturelle ideer og drømme. 

Har du en god idé til et kulturelt arrangement vil vi gerne høre fra dig. Ring til os på telefon 9931 7600 eller find en medarbejder på siden Kontakt. Hvis vi mener, at du har en holdbar idé, går vi ind som samarbejdspartner og leverer de ydelser, som vi bliver enige om – eksempelvis lokaliteter, teknik, bespisning, markedsføring m.v.  I samarbejdstanken ligger en forventning om, at vi har et fælles ansvar for at udvikle, markedsføre og gennemføre din idé.

Hvis du skal holde kursus eller møder

Læs om vores lokaler og hvilke faciliteter vi tilbyder på siden Book Lokale. Caféen tilbyder desuden en række mødepakker med god forplejning. 

Hvis du vil låne vores lokaler

Hvad enten du er almindelig borger, eller en forening er det gratis. Du kan læse mere om hvordan du kan booke lokaler på siden Book lokale Her finder du også en link til bookingsystemet. 

Læs mere om Aalborg Øst

Download “Velkommen til Aalborg Øst” folderen i pdf her.