Kulturhus

OM TREKANTEN

Trekanten er et kulturhus med mange forskellige tilbud og mange forskellige funktioner. Vi er et kulturhus under Aalborg Kommune.

Hvad kan jeg bruge Trekanten til ? 

Trekanten er et hus, hvor du kan komme og høre foredrag, se teater, og nyde lækker mad fra vores Café, drikke en kop kaffe eller fordybe dig i en bog i Biblioteket. Har du lyst til at være kreativ, kan du bruge vores Makerspace, Minimakerspace, og snedkerværksted. Vi har også et øvelokale og et podcaststudie.

Har du lyst til oplevelser, så skal du følge med i vores arrangementer – enten her på hjemmesiden eller på Facebook og Instagram

Trekanten består af:  Kulturhus, Bibliotek, Café, og Makerspace , som er et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring, Mini-Makerspace og et snedkerværksted.

Flere under samme tag

Vi er flere fastboere på Trekantens adresse.

Bydelsløfterne i
Kvarterværkstedet
Foreningen Grønlandske Børn

Sundhedsværkstedet i Aalborg Øst – i 20

Vi skaber sammen

Har du en god idé til et kulturelt arrangement vil vi gerne høre fra dig. Ring til os på telefon 9931 7600 eller find en medarbejder på siden Kontakt. Hvis vi mener, at du har en holdbar idé,  kan vi levere eksempelvis lokaliteter, teknik, bespisning, markedsføring m.v. 

Kursus og møder

Læs om vores lokaler, og hvilke faciliteter vi tilbyder på siden Book Lokale. Caféen tilbyder desuden en række mødepakker med god forplejning. 

Lokalelån

Hvad enten du er almindelig borger, eller en forening er det gratis. Du kan læse mere om, hvordan du kan booke lokaler på siden Book lokale Her finder du også en link til bookingsystemet. 

Grøn Profil

Hele huset er blevet er blevet energioptimeret. Vores Cafe har det økologiske sølvmærke – hvilket vil sige at op til 90% af maden er økologisk. Vi sorterer vores affald, og som gæst beder vi dig om at gøre det samme: Vi sorterer vores affald i ‘Plast og metal’, ‘Pap og papir’ samt ‘Restaffald’.
 

Læs mere om Aalborg Øst

Download “Velkommen til Aalborg Øst” folderen i pdf her.