KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Workshop: Sammen om skærmen

april 9 kl 17:00 - 18:30

Familie med medier

Deltag i en hyggelig og nysgerrig snak om familiens digitale liv til Sammen om skærmen.

Aalborgbibliotekerne har arrangeret. Link til tilmelding og information på deres hjemmeside er på vej. 

Der var en gang, hvor vi kun havde én skærm i hele huset: fjernsynet. Dengang var vi ofte sammen om skærmen, men i dag har vi hver vores skærm, og det er ikke altid vi ved hvad resten af familien oplever på deres skærme. Faktisk er vores børn de første i verdenshistorien, der vokser op med den fantastiske og allestedsnærværende digitale verden.

Diskussionerne om, hvilken rolle vores skærme skal spille i familien, har fundet vej til de fleste middagsborde. Det kan til tider være lidt svært at holde styr på alle de gode råd fra eksperterne, men det de alle er enige om er, at vi skal tage hul på dialogen om alt det, vi oplever i den digitale verden og interessere os for hinandens skærmliv.

Til workshoppen bliver I udstyret med redskaber, der kan hjælpe jer med at kortlægge, hvad I ser og gør på nettet, og få snakket sammen om hvad det betyder.

Få overblik over familiens skærmbrug

Børn og forældre vil med klistermærker, pen og papir kortlægge deres digitale liv og lærer undervejs nyt om hinandens skærmliv. Og ligesom børnene får lov til at vise deres yndlings-YouTubere og de sjoveste spil, må forældrene også fortælle børnene om hvad de selv laver på nettet, og måske overveje om skærmene har den rigtige plads i familielivet.

Medbring jeres egne skærme, så I kan vise hinanden, hvad I ser på Netflix eller forklare hvad snapstreaks går ud på, og brug et par hyggelige timer sammen om skærmen i stedet for bag ved skærmen.

Arrangementet henvender sig til forældre og deres børn fra 8 år.

 

Detaljer

Dato:
april 9
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

| Trekanten, bibliotek & kulturhus |
Phone
9931 7600
Email
trekanten@aalborg.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Trekanten