KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

BLUES & BÆLGFRUGTER 

august 28 kl 17:00

A Minor Bluesband

– en hyggelig aften med SOCIAL DINING og livemusik ved A MINOR BLUES BAND. 

Nordjysk Madfestival på Trekanten. 

Kom og smag – og få inspiration til, hvordan du let kan bruge flere bælgfrugter og grønt i dit eget køkken. 

Vi laver dejlig aftensmad til dig, og omdrejningspunktet for aftenens menu er bælgfrugter og årstidens skønne lokale grøntsager. Du kan smage på forskellige retter med linser og bælgfrugter, og vi har bagt kage med ærtemel, som også er glutenfrit. 

Hvis vejret er godt, dækker vi op i vores hyggelige gårdhave. Maden bliver serveret som social dining: Vi sidder ved langborde og spiser – og snakker måske med nogen, vi ikke kender i forvejen – mens husets køkkenpersonale deler ud af deres viden om de lækre råvarer og giver tips til bedre og mere bæredygtig madlavning.  

Som et lækkert ’kulturelt krydderi’ tilsætter vi A MINOR BLUES BAND: Tre mænd og en skøn dame fra Aalborg. De spiller blues- og soulmusik, der rører ved hjertet og får fødder til at vippe i takt. Repertoiret er vokset frem af en kærlighed til gammel soul og blues, som bandet giver en moderne lyd. Forsangeren, Maria Musial, har en skøn og varm sangstemme, og bandet spiller fedt, nyder at være sammen på scenen og holder af tæt kontakt til publikum. 

Onsdag 28. august 2024 kl. 18. Tjek ind fra kl. 17. 

Du får aftensmad, kaffe, te og kage – koncert med A Minor Blues Band – og tips til selv at komme i gang med bælgfrugter. Pris 175 kr. + gebyr. Billet købes senest 26. august her: https://nordjyskmadfestival.nemtilmeld.dk/334/ 

 

 

Læs mere her:  

https://nordjyskmadfestival.dk/ 

Husk @ og # nordjyskmadfestival 

Henvis alle steder til nordjyskmadfestival.dk 

Detaljer

Dato:
august 28
Tidspunkt:
17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

| Trekanten, bibliotek & kulturhus |
Telefon
9931 7600
E-mail
trekanten@aalborg.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Trekanten