KLIK PÅ DATOEN NEDENFOR, for at skifte måned.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

NANNA LARSEN & IVAN PEDERSEN

august 29 kl 19:00 - 21:00

Ivan Pedersen og Nanna

2 Solister – 2 køn – 2 Generationer spiller ud:
En sand Legende i musikbranchen med over 1 mio. solgte albums i Skandinavien og en Grammy samt en topplacering på den Amerikansk Billboard, møder kvindelig singer-songwriter, med 3 soloalbums bag sig og flere hits på Japans Billboard-chart. Sådan kan koncerten med Ivan Pedersen og Nanna Larsen beskrives i overskriftform.
Nu er der vokset et par håndfulde sange ud af samarbejdet, som Nanna Larsen & Ivan Pedersen spiller live i en tæt, vellydende akustisk trioform, der lader vokaler og tekst stå sitrende og nærværende klart.

KØB BILLETTER PÅ PLACEBOOK.COM HER

De to generationer samles om en fælles forkærlighed for den amerikanske sangskrivertradition Folk-pop og Country og noget så simpelt som hang til den gode, huskværdige melodi. Første single ”On The Other Side of Us”, sang vokalduoen live I TV2´s Go’morgen Danmark.Som genrebetegnelse ville man kalde det Melodisk Americana parallel med tonen, kendt fra Robert Plant og Alison Krauss´ Raising Sands, her udvidet med en underliggende, afdæmpet, ”nordisk tonalitet”.

To køn, to voksne modpoler, spiller hinanden – og kompositionerne bedre og skaber nærværende tekster, om et levet voksenlivs uundgåelige kraftfelt mellem tab og taknemmelighed, en – og tosomhed.

Vil du spise før koncerten ? Så bestil bord i Trekantens Cafe på 9931 7600.

Detaljer

Dato:
august 29
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

| Trekanten, bibliotek & kulturhus |
Telefon
9931 7600
E-mail
trekanten@aalborg.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Trekanten